Bedrukte-paraplus.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Ga naar de producten ()
Reset filters

Poncho bedrukken 

Dat het veel regent in Nederland is geen nieuws. Voor veel mensen is dit een grote ergernis, maar misschien is dit voor uw bedrijf wel een gouden kans. Wanneer je op een regenachtige dag naar buiten kijkt zie je talloze mensen met een poncho voorbij fietsen of lopen. Meestal zijn dit saaie exemplaren zonder opdruk. Breng hier verandering in en laat je bedrijfslogo op de poncho bedrukken en geef uw bedrijf op eenvoudige wijze de reclame die het verdiend.

Poncho bedrukken met logo 

Een groot voordeel bij het poncho bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk zijn de relatief lage kosten. Tegelijkertijd zorgt de poncho ervoor dat er een erg groot publiek wordt bereikt. De poncho wordt namelijk altijd in het openbaar gedragen. Als het ware creëert u op deze wijze een rijdend reclamebord. Zo eenvoudig en doeltreffend kan het zijn. Bovendien is het verspreiden van de poncho's niet erg ingewikkeld. Iedereen is namelijk geïnteresseerd in een poncho, want iedereen moet zich wel eens door de regen begeven. Deel de relatiegeschenken uit op een willekeurige beurs of markt en u zult zien dat deze gretig aftrek zullen vinden. 

Poncho’s met logo

Kiest u ervoor om uw poncho’s te bedrukken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen poncho’s bedrukken met uw logo of tekst. In ons assortiment vindt u verschillende poncho’s van verschillende kwaliteiten en kleuren, gaat uw interesse uit naar een poncho in een bal, een kinderponcho of een wegwerp poncho.  Voor verschillende doelgroepen hebben wij een passende poncho.

Hoogwaardige poncho's en uitstekende service

Wanneer u op bedrukteparaplus.nl uw bestelling plaatst weet u zeker dat het resultaat naar wens is. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen instel- of transportkosten. De scherpe prijssetting is uniek in de markt. Bovendien zijn de poncho's van hoge kwaliteit. Dit is iets waar uw bedrijf graag mee geassocieerd wil worden. Breng op deze manier de goede naam en kwaliteit van uw bedrijf in de openbaarheid en zorg ervoor dat iedereen weet wie u en uw bedrijf zijn. Laat vandaag nog een poncho bedrukken en profiteer van de verbluffende resultaten. Een poncho bedrukken is de oplossing voor ieder probleem.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster