Bedrukte-paraplus.nl

Golfparaplu's

(21)

Golfparaplu's bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte golfparaplu's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals golfparaplu's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk golfparaplu's met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 61 klanten

Golfparaplu bedrukken

Organiseert uw organisatie relatiedagen en evenementen om de banden met uw relaties op te warmen. Een bedrukte golfparaplu is het ideale relatiegeschenk om weg te geven tijdens een van deze evenementen. Een bedrukte golfparaplu zorgt voor een grote attentie waarde onder uw relaties. Kies eenvoudig een golfparaplu die bij uw organisatie past en laat hem bedrukken. Met dit functionele geschenk weet u zeker dat het een schot in de roos is.

Golfparaplu bedrukken met logo

Een bedrukte golfparaplu is het ideale item om aan relaties of collega's te overhandigen. Op deze manier brengt u uw eigen merk op subtiele wijze onder de aandacht. Een bedrukte golfparaplu is een stijlvol en ook praktisch hebbeding: de mensen aan wie u de paraplu overhandigt zullen uw bedrijf, uw merk op allerlei momenten laten zien. Wanneer ze bij een ander bedrijf binnenstappen vanuit de auto wandelt uw bedrijfsnaam en bijbehorend logo rustig mee naar binnen!

Bedrukte golfparaplu's bestellen

Een golfparaplu bedrukken is bij ons zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast heeft u uitsluitend de keuze uit producten van de allerbeste kwaliteit en worden er geen verzendkosten of transportkosten in rekening gebracht. Wij hebben een groot assortiment aan golfparaplu’s in verschillende kleuren en maten, kiest u voor een windbestendige golfparaplu, deze handige golfparaplu met hanglus of de luxe golfparaplu.

Eenvoudig golfparaplu’s bestellen

Overhandig de paraplu van topkwaliteit tijdens een event waar u uw klanten ontmoet, als afsluiter van een prettig gesprek of na afloop van een succesvol traject wat u met een klant hebt afgerond. Mogelijkheden te over voor dit ideale relatiegeschenk, waarmee u uw bedrijf stijlvol in de spotlights zet! Bij bedrukteparaplus.nl bestelt u eenvoudig en snel een golfparaplu naar wens. Op onze website kunt u eenvoudig aangeven hoeveel golfparaplu’s u wilt en hoe u ze bedrukt wilt hebben. Met een paar drukken op de knop heeft u een paraplu die volledig is afgestemd op uw huisstijl.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ